Web Analytics Made Easy - Statcounter

این اعتقاد قدیمی هنوز رایج است که برخی خانم ها دخترزا و برخی دیگر پسرزا هستند، اما این اعتقاد پایه و اساس علمی ندارد که در ادامه بیشتر در مورد آن صحبت می شود.به گزارش بلاغ،تعیین جنسیت فرزند از طریق تجویز رژیم‌های غذایی از سوی برخی پزشکان اساس علمی ندارد، می‌گوید: "شانس، در تعیین جنسیت فرزند به طور طبیعی به میزان بالایی دخالت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کروموزوم‌ در زنان به صورت xx و در مردان xy است. برخلاف تصور همگان باید گفت، تعیین کننده جنسیت، مردان هستند


اگر مردی همسر خود را به این بهانه که به اصطلاح عامیانه دختر زاست طلاق و همسر دیگری را برای پسردار شدن انتخاب می‌کند، در اشتباه محض است چرا که مشکل از جانب زن نیست و مردها هستند که ممکن است کروموزوم y در آن‌ها فعال باشد یا نباشد.

نوزاد
این‌که چطور می‌توان به طور مصنوعی تعیین کرد جنس جنین چه باشد، باید گفت که استفاده از روش تشخیص ژنتیکی قبل از انتقال جنین، تنها روش مناسب برای این منظور است. به این معنا که در روش IVF یک سلول از توده سلولی که تشکیل شده (جنین) و آماده انتقال به رحم مادر است، جدا می‌کنند. با گذاشتن این سلول زیر میکروسکوپ مشخص می‌شود جنین دختر است یا پسر، پس از آن می‌توان با جدا کردن سلول مد نظر، جنین دختر یا پسر را به رحم مادر انتقال داد.

با انتقال اسپرم y از شوهر به رحم زن هم می‌توان جنسیت فرزند را تعیین کرد. در این روش تنها اسپرم‌های y وارد رحم زن می‌شود. تمام روش‌های دیگر همچون صرف غذایی خاص یا آمیزش در یک زمان ویژه‌ که می‌تواند باعث دختر یا پسر شدن جنین ‌شود، پایه و اساس علمی ندارد و هیچ کدام توصیه نمی‌شود. نظام پزشکی هم با برخی مروجان این گونه روش‌ها برخورد می کند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۳۰۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، دکتر سید کاظم رضوی افزود: هیچ یک از کارکنان این مرکز غیرقانونی، تخصص پزشکی نداشتند و با پیگیری و تلاش کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه و همکاری دادستانی و پلیس اماکن، پس از طی مراحل قانونی، پملب انجام شده و مدارک موجود به مقامات قضایی و همچنین دفتر حقوقی دانشگاه ارائه شد.
وی اظهار داشت: یکی از وظایف حوزه معاونت درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی حفظ سلامت آحاد جامعه است و برخورد بامراکز غیرمجاز و مداخله گر در امور درمانی در حوزه پزشکی با جدیت در دستور کار قرار دارد.
دکتررضوی از مردم درخواست کرد: ضمن خودداری از مراجعه به واحد‌ها و موسسه‌های غیرمجاز درمانی، هرگونه تخلف یا دخالت غیرمجاز افراد بدون صلاحیت در موضوع درمان را از طریق سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.

دیگر خبرها

  • ابزار ۱۳ سانتی دندانپزشکی در معده دختر ۲۰ ساله در ساوه
  • خارج کردن ابزار ۱۳ سانتی دندان پزشکی از معده دختر ۲۰ ساله در ساوه
  • تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین
  • سریال «ماه شرف خانم» در سیمای مرکز کردستان تولید می‌شود
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • زنگ خطر سقط جنین در جامعه
  • برای بارداری در سن بالا باید این چکاپ ها را انجام دهید + فیلم
  • سه پرواز پی در پی و نجات بخش اورژانس هوایی ارومیه
  • آشنایی با روش میکرواینجکشن در لقاح مصنوعی
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید