Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@02:17:31 GMT

آيا انتخاب جنسيت فرزند مبناي علمي دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۲۹۶۹

آيا انتخاب جنسيت فرزند مبناي علمي دارد؟

خبرگزاری آریا- استاد بیماری‌های زنان و زایمان گفت: اقداماتی برای پسر یا دختردار شدن هیچ پایه علمی ندارد و هیچ عاملی جزء تقدیر الهی، تعیین کننده جنسیت نیست.
به گزارش خبرگزاری آریا، خانم دکتر فاطمه السادات موسوی در پاسخ به این پرسش که «آیا امکان تعیین پسر یا دختر دارشدن در مادر بار دار وجود دارد؟»، افزود: پسر یا دختر شدن جنین کاملا وابسته به تقدیر الهی است و بشر هیچ نقشی در آن ندارد؛ حتی تغذیه نیز بی تاثیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این کار‌هایی که انجام می‌دهند بی تاثیر است؛ زیرا 50 درصد شانس دختر یا پسر شدن وجود دارد. اما اقداماتی برای پسر یا دختر دار شدن هیچ پایه علمی ندارد و هیچ عاملی جزء تقدیر الهی تعیین کننده نیست.
این استاد بیماری‌های زنان و زایمان گفت: البته اکنون برخی با روش‌های کمک باروری انتخاب جنسیت می‌کنند، اما این از نظر اخلاق پزشکی نه مورد قبول دنیا و نه مورد قبول در ایران است به شکلی که در آن براساس روش‌های کمک باروری آزمایشگاهی جنین، دختر یا پسر تعیین می‌کنند.
دکتر موسوی اضافه کرد:، چون اولا باید به مادر دارو بدهیم تا تخمک آن را بگیریم و جنسیت مورد نیازش را تعیین کنیم.
وی افزود: تنها درباره بیماری‌ها مثلا فردی که ژن هموفیلی دارد و ناقل این ژن است، چون اگر جنینش پسر باشد، احتمال اینکه مبتلا باشد وجود دارد؛ در نتیجه در برخی بیماری‌ها انتخاب جنسیت مجوز اخلاقی دارد؛ در غیر این صورت در بقیه موارد جایز نیست.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: جنسیت فرزند علمی پسر یا دختر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۲۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل اسماعیل چمنی گفت: دکتر مسعود گنجی عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سی و یکمین آئین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری به عنوان استاد نمونه کشوری انتخاب و معرفی شد.
وی با بیان اینکه معیار‌های انتخاب استاد نمونه کشوری فعالیت‌های پژوهشی، فرهنگی، آموزشی و اجرایی است، ادامه داد: پیش از این نیز در سال‌های اخیر دکتر قدیر نوری و دکتر محمد نریمانی اعضای هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان اساتید نمونه کشوری انتخاب شده بودند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی خاطرنشان کرد: در آئین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری که در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، از ۶۵ استاد نمونه کشوری با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها تجلیل به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین
  • مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری
  • انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان استاد نمونه کشوری
  • ضرب‌العجل به شورای شهر کنگاور برای تعیین شهردار
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • انعقاد ۳۱ تفاهم‌نامه داخلی و خارجی بر مبنای توانمندی‌های فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید